accesserika

                    accesserika 

 

Nieuws

|  Mijn ervaring, cursussen en workshops  |


zaterdag 12 januari 2019,

Workshop Yin Yoga en Bodyproces. 

"Verliefd geworden op het beoefenen van Yin Yoga, wowe wat een ervaring, wat een ruimte en doorstroming mocht ik ervaren in mijn lijf."

Dinsdag 22 Januari 2016,

Ingeschreven voor de opleiding Yin Yoga Docentschap.

"Het mensenlijk lichaam (fysiek- emotioneel- en mentaal) vind ik super interessant en wekt ook steeds meer  mijn interesse, het geeft mij energie om meer te ontdekken over het lichaam. Buiten de cursussen van access consciousness ga ik mij ook specialiseren in Yin-Yoga en Yin Yoga docentschap. De opleiding begint in oktober en kijk er nu al naar uit."

Woensdag 16 Maart 2019,

Pre-opleiding | De essentie in Yin Yoga is een feit, ik heb mij ingeschreven voor de drie workshops!

Dinsdag 28 Mei 2019,

Workshop "uit je Hoofd, in je Lijf"

Woensdag 22 mei 2019,

Workshop 1 | Yin met zorg voor het fysieke lichaam.

Woensdag 29 mei 2019,

Workshop 2 | Yin Dynamiek van het emotionele lichaam.

Woensdag 5 Juni 2019,

Workshop 3 | Yin verstilling in het mentale lichaam.

Vrijdag 19 Juli 2019,

Vandaag een online training gevolgd van Loran van Liebenstein over "HER-PROGRAMMEER je HERSENEN voor MEER SUCCES, WELVAART & GELUK in je leven", bijzonder interessant hoe iets is, de keuzes die je maakt, hoe je iets aan neemt van andere, hoe je jezelf ziet en hoe je zo functioneert in het dagelijks leven.( nu weet ik dat dat leidend kan zijn in mijn leven, ieders leven, ik ben er ten slotte mee bezig. Alleen betrap ik mij er toch nog te vaak op dat ik niet vanuit mijzelf kies maar elders.)  Deze online training trok zo mijn aandacht dat ik het niet uit mijn hoofd kreeg en heb doen besluiten dat ik de 5-weekse Online Audioprogramma "Het Rewire Your Brain For Success and Happiness Programma 2.0" ga volgen. Zo benieuwd wat dit voor inzichten mij zal gaan geven en welke innerlijke groei ik mag ontvangen, as zondag is de eerste Module1: "Besluit wat je écht wilt." Keep you posted! -What future can I create with the choice I make today?

 -Gary M. Douglas and Dr. Dain Heer, Access Consciousness®