accesserika

                    accesserika 

Erika

 

Hoi ik ben Erika Twisker, woon samen met mijn man Marcel in Heerhugowaard. Wij hebben samen twee prachtige kinderen Dylan, Kyara en een hond Lizzy. Ik geef sinds 2016 energetische bodyprocessen.

Een aantal jaar geleden kreeg ik te maken met een nekhernia en hield hier een tos-syndroom aan over wat helaas niet vanzelf over kon gaan, hierdoor kon ik niet meer goed functioneren.

Ik ben opzoek gegaan naar wat er mogelijk was en kwam al snel terecht bij Access Consciousness Body processen. Deze processen komen uit America vandaan,  Gary M. Douglas founder en Dr. Dain Heer Co-creator.

Ik heb een aantal verschillende soorten processen zelf ervaren en merkte al snel dat er verbetering kwam tot uiteindelijk geen klachten meer, ik werd nieuwsgierig hoe het werkte en omdat er veel meer gebeurde dan alleen dat ben ik cursussen gaan volgen bij verschillende facilitators om erachter te komen hoe het nou precies zat. Inmiddels al vele certificaten behaald, flink wat (access consciousness) boeken gelezen en zo de benodigde ervaringen opgedaan om zo mijn eigen praktijk "accesserika" te starten.

Nog lang niet uitgeleerd, wil nog veel meer ontdekken en door groeien. "Ik blijf in beweging just for fun"

Deze fijne Tools, The Bars en de andere body processen kun je bij mij thuis ondergaan in een fijne open woonruimte op een massagetafel. Het is mogelijkheid om een sessie bij jou thuis te ontvangen, uiteraard in overleg en vraag er een kleine vergoeding voor. 

Je kunt mij ook inhuren voor jouw bedrijf.  Ik kom gewoon bij uw bedrijf langs. Uiteraard zijn de kosten die ik moet maken voor uw rekening.

-Judge me or enjoy me, I’m going to do whatever I want.

-Gary M. Douglas and Dr. Dain Heer, Access Consciousness®