accesserika

                    accesserika 

Bodyprocessen

"Wil jij meer plezier en gemak ervaren met jouw lichaam?"

Ontdek de dynamische lichaamsprocessen van access consciousness.

Naast het lichaamsproces access bars zijn er binnen access consciousness nog vele andere lichaamsprocessen, iets meer als 50 soorten. Zo zijn er bijvoorbeeld unieke processen die de gevolgen van trauma aanpakken, die de spieren en gewrichten versterken en het immuunsysteem optimaliseren.

Ik heb een ruim aanbod aan lichaamsprocessen die op allerlei manieren toegepast kunnen worden. Om je een idee te geven zijn hier een aantal processen die ik kan inzetten voor:

  •  Het contact met jou, je lichaam, de aarde en de natuur (herstellen/ verbeteren)
  • Een diep helende verzorging en verjonging van de cellen, waarbij veroudering, zwaartekracht en stress geen uitoefening kunnen brengen
  • Je vrij te maken van alle momenten waar je iets hebt over genomen van een ander, het zo gehete mimiek. Dit kunnen lichamelijke klachten zijn, gewoontes, gedachtes en nog veel meer
  • Traumatische gebeurtenissen wat nog steeds ingrijpend is uit je systeem halen
  • Traumatische gevolgen van drugs alcohol en medicijn gebruik uit je systeem halen
  • Heling op gehele lichaam of specifiek op de gewrichten, het immuunsysteem, pijnlijke plekken, de stofwisseling en meer
  • Na het doormaken van een (fysiek) trauma aan het lichaam bijv. doormiddel van een operatie, blessure of littekenweefsel
  • Rust brengen in de laatste levens fase
  • Je gezichtsveld weer meer mogelijkheden en verlichting geven

Door middel van zachte aanraking wordt er ruimte gecreëerd  en krijgt het lichaam de mogelijkheid om zijn zelfherstellende vermogen aan te spreken en zo terug te keren naar zijn oorspronkelijke functionaliteit. Tijdens de sessie volg ik de energie en vaak geeft het lichaam aan waar de aandacht naar toe mag gaan. Geen enkel proces is het zelfde en zo ook bij een herhaaldelijk proces kan het anders zijn dan de keer daarvoor.

Welke uitwerking een proces precies voor jou zal hebben is niet te zeggen, aangezien dit voor iedereen anders is. Dit geldt ook voor de aantal behandelingen dat "nodig" is om van een bepaalde klacht af te komen. Het kan zo zijn dat er meteen al veel ge-shift is na 1 sessie, soms heeft het wat meer sessies nodig.

Hoe vaak moet en kan je een behandeling ontvangen?

Zo vaak als je zelf wilt en wanneer jouw lichaam het aangeeft. Ik adviseer als je meerdere behandelingen wilt ontvangen dat je voor de eerste keer tussen beide behandeling 3 á 4 weken wacht, daarna zou je zelfs elke week of om de week een proces kunnen ontvangen. Na een behandeling zullen je bars punten nog open staan, dit gaat zeker 3 tot 4 weken door en jouw lichaam laat los wat op dat moment los wilt laten. Uit ervaring weet ik dat meerdere sessies een grotere bijdrage heeft voor jou en je lichaam!

Omdat er veel kan veranderen en er veel in beweging komt na een sessie, ben ik via de whatsApp en/of telefonisch bereikbaar voor vragen, ook als je ergens over twijfelt.

Ik wil je erop wijzen dat ingeval van ziekte altijd een arts of specialist dient te worden geraadpleegd, ook medische behandelingen of medicijn gebruik mag niet worden gestopt zonder overleg van arts/ specialist. De behandelingen die ik geef zijn een aanvulling en geen vervanging voor medische behandelingen.


-What would it take for all of our problems and difficulties to disappear?

-Gary M. Douglas and Dr. Dain Heer, Access Consciousness®