accesserika

                    accesserika 

Access Bars

Access Consciousness heeft een uniek energetisch lichaamsproces genaamd "Access Bars".

Access Bars omvat 32 energetische banen en punten op het hoofd, deze bevatten de elektrische lading van alle beperkende ideeën, gedachten, gevoelens en emoties die zorgen voor vermoeidheid, stress en andere beperkingen in jouw leven. Door zachte aanraking van de bars punten gaan deze energetische banen stromen en worden blokkades in je lichaam afgevoerd en kan het lichaam zichzelf gaan helen. Hierdoor zal je meer ruimte in je hoofd en lichaam ervaren.

 "Hoe zou je leven zijn als je vrij bent van al deze beperkingen en blokkades?"

Een bars behandeling reset jouw harde schijf zodat er ruimte ontstaat, dit vergroot je bewustzijn en geeft je toegang tot andere keuzes en nieuwe mogelijkheden. Vanuit de nieuw verkregen ruimte wordt het ook makkelijker om contact met jezelf en jouw lichaam te maken, dit kan ontzettend veel positieve veranderingen met zich mee brengen.

Een aantal van die punten staan voor: lichaam, heling, communicatie, connecties, creativiteit, seksualiteit, geld, gewaar zijn, tijd & ruimte, controle, hoop & dromen, kalmte, dankbaarheid, vreugde.

De effecten kunnen na een behandeling al merkbaar zijn, ervaar je altijd het zelfde? Nee. Per persoon verschilt het of ze wel of niets bemerken, wij zijn allemaal uniek op ons eigen manier en ervaren het anders. Bij elke herhaling van een bars sessie worden de effecten intenser en wordt er een diepere laag bereikt, ook kan het zijn dat je(nog) niets bemerkt. Zelfs als dit proces éénmalig wordt uitgevoerd, zal het levenslang blijven doorlopen en komt alles wat opgeruimd is niet meer terug.

Kinderen, baby's en zwangere vrouwen mogen ook de bars ontvangen. Bij kinderen en baby's zal het proces korter zijn omdat zij niet leven vanuit oordeel, besluiten, conclusies en verwachtingen.

Tijdens de bars behandeling lig je onder een deken op de behandeltafel en raak ik de 32 punten op je hoofd in ongeveer 10 vingerzettingen lichtjes aan. De behandeling gebeurt in stilte, uiteraard mag er gekletst worden.

"Wanneer heb jij je voor het laats totaal ontspannen gevoeld?  Tip: #GETYOURBARSRUN"

-One of the things that will change anything in your life…

The Bars & Choice  

-Gary M. Douglas and Dr. Dain Heer, Access Consciousness®